Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 03-Οκτ-2017 12:20

    Βρετανία: Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2016 ο κατασκευαστικός ΡΜΙ

    Βρετανία: Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2016 ο κατασκευαστικός ΡΜΙ
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Οι βρετανικές κατασκευαστικές εταιρείες ανακοίνωσαν την μεγαλύτερη πτώση της δραστηριότητας από την ψηφοφορία του Ιουνίου 2016 για το Brexit, καθώς μειώθηκαν οι νέες δραστηριότητες τον προηγούμενο μήνα εν τω μέσω ανησυχιών για τις οικονομικές προοπτικές.

    Ο κατασκευαστικός ΡΜΙ βυθίστηκε στις 48,1 μονάδες το Σεπτέμβριο από τις 51,1 μονάδες τον Αύγουστο, πολύ χαμηλότερα από όλες τις εκτιμήσεις και στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2016.

    "Η απουσία νέων εργασιών για την αντικατάσταση των projects που έχουν ολοκληρωθεί, έχει αρχίσει να επηρεάζει βαθιά τον κατασκευαστικό κλάδο του Ηνωμένου Βσσιλείου”, ανέφερε ο Tim Moore, ο οικονομολόγος που συνέταξε την έρευνα, προσθέτοντας ότι ο κίνδυνος υψηλότερων επιτοκίων επιβράδυνε την κατασκευή κατοικιών.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ